| LeanTeam | Founders van QRM
 • QRM Implementeren

  Leanteam werkt zelf ook QRM, en dat uit zich in snelle reactietijden en scherpe tarieven
  QRM Implementeren
 • E-Learning

  Wij geloven dat online leren een belangrijk deel wordt van kennisopbouw in QRM. Het is een vooruitstrevende en dynamische manier van leren.
  E-Learning
 • Boeken

  Leanteam ondersteunt de markt met informatiebronnen. Daarom heeft LeanTeam Suri’s boek “It’s about TIME” in het Nederlands uitgegeven.
  Boeken

Opleidingen

Wij bieden verschillende workshops en opleidingen, onder andere tot QRM Alfa® en QRM Beta® Specialist.

E-Learning

Wij geloven dat online leren een belangrijk deel wordt van kennisopbouw in QRM. Het is een vooruitstrevende en dynamische manier van leren.

Shoppen

Leanteam ondersteunt de markt met informatiebronnen. Daarom heeft LeanTeam Suri’s boek “It’s about TIME” in het Nederlands uitgegeven.

Kennis

Leanteam is de bakermat van QRM in Nederland en Europa. Sinds 2006  is Leanteam actief bezig om QRM in…

Lean Manufacturing

Lean Manufacturing is ook wel bekend als het Toyota Productie Systeem (TPS), aangezien het na de Tweede Wereldoorlog door Toyota verder ontwikkeld werd en sindsdien aan de basis staat van een filosofie die inmiddels door duizenden bedrijven is omarmd. Lean Manufacturing draait om het zo snel mogelijk produceren en leveren van goederen, die de klant besteld heeft. Zwart-wit gesteld wordt er niets gemaakt als er geen order is van een klant. Dit staat haaks op de filosofie, die in veel massaproductiebedrijven wordt toegepast, namelijk dat men in de productie vooral is ingericht op het zo efficient mogelijk later draaien van mensen en machines. Ongeacht of er vraag is of niet. Het verschil kun je ook duiden als het verschil tussen een pull-strategie (trekkend – Lean) en een push-strategie  (duwend – conventioneel).

Lean Manufacturing Opleiding

Een Lean Manufacturing Opleiding gaat in op de filosofie van Lean Manufacturing en de wijze waarop je Lean kunt toepassen in een productieproces. Je leert In een Lean Manufacturing Opleiding allereerst de basis van Lean, namelijk het verschil tussen Toegevoegde Waarde en Verspillingen. Vervolgens gaat de Opleiding Lean Manufacturing verder met het in kaart brengen van de Waardestroom, het terugdringen van Verspillingen, het Balanceren van de productielijn en het streven naar excellentie.

Leanteam verzorgt Lean Manufacturing Opleidingen

Leanteam heeft een jarenlange ervaring in het implementeren van Lean Manufacturing. Onze kijk op processen, en het gebruik van verschillende procesverbeteringsmethodieken leiden over het algemeen tot snel resultaat. De Lean Manufacturing Opleidingen geven een gedegen kennis van Lean Manufacturing, en bieden naast de basiskennis over het proces en de verspillingen ook een schat aan extra gereedschappen, die de implementatie van Lean Manufacturing kunnen begeleiden. Een Lean Manufacturing Opleiding van Leanteam biedt je een zeer goede basis om een Lean Manufacturing implementatie in jouw organisatie te begeleiden.

Schrijf nu in voor een Lean Manufacturing Opleiding bij Leanteam

Leanteam verzorgt de Lean Manufacturing Opleiding zowel via een Open Inschrijving als In-company. Een Open Inschrijving heeft het voordeel van het delen van kennis tussen de verschillende bedrijven, terwijl een In-company Oleiding lean Manufacturing het voordeel heeft, dat de kennis direct wordt toegepast op de eigen bedrijfs- of organisatieomgeving. Voor een Lean Manufacturing Opleiding kun je ons een mail sturen via [email protected] . Of je kunt ons rechtstreeks bellen via 040-2515159. Meer informatie is te vinden op www.leanteam.nl

 

 

Select your currency
EUR Euro
0

Your Cart

Menu