| LeanTeam | Founders van QRM
 • QRM Implementeren

  Leanteam werkt zelf ook QRM, en dat uit zich in snelle reactietijden en scherpe tarieven
  QRM Implementeren
 • E-Learning

  Wij geloven dat online leren een belangrijk deel wordt van kennisopbouw in QRM. Het is een vooruitstrevende en dynamische manier van leren.
  E-Learning
 • Boeken

  Leanteam ondersteunt de markt met informatiebronnen. Daarom heeft LeanTeam Suri’s boek “It’s about TIME” in het Nederlands uitgegeven.
  Boeken

Opleidingen

Wij bieden verschillende workshops en opleidingen, onder andere tot QRM Alfa® en QRM Beta® Specialist.

E-Learning

Wij geloven dat online leren een belangrijk deel wordt van kennisopbouw in QRM. Het is een vooruitstrevende en dynamische manier van leren.

Shoppen

Leanteam ondersteunt de markt met informatiebronnen. Daarom heeft LeanTeam Suri’s boek “It’s about TIME” in het Nederlands uitgegeven.

Kennis

Leanteam is de bakermat van QRM in Nederland en Europa. Sinds 2006  is Leanteam actief bezig om QRM in…

Lean Manufacturing

Lean Manufacturing is de filosofie, afkomstig van Toyota, om de doorlooptijd van processen te verkorten. In Lean Manufacturing kijken we heel sterk naar de waardestroom (welke producten levert onze organisatie) en naar de handelingen die nodig zijn om waarde te leveren aan de klant. Alle overige handelingen noemen we ‘niet-waardetoevoegend’ of ‘verspillingen’. Bedrijven of organisaties, die zich op de filosofie van Lean Manufacturing richten, zijn vooral op zoek naar het elimineren van de verspillingen.

Lean Manufacturing Training

Een Lean Manufacturing Training leert je om de begrippen ‘Waardetoevoegend’ en ‘Niet-waardetoevoegend’ uit elkaar te houden en te onderscheiden. Deze twee begrippen vormen namelijk de basis van Lean Manufacturing en de Training Lean Manufacturing. De ‘Niet-waardetoevoegende’ handelingen worden verspillingen genoemd. Binnen Lean worden er 7 Verspillingen gevonden:

 • Overproductie
 • Produceren van slechte producten
 • Voorraden
 • Wachten
 • Transporten
 • Overbodige bewegingen
 • Overbodige processtappen

In de trainingen Lean Manufacturing wordt uitgebreid aandacht besteed aan deze vormen van verspillingen, en hoe deze moeten worden teruggedrongen. Leanteam heeft hier uitgebreide ervaring mee.

Leanteam verzorgt Lean Manufacturing Trainingen

Leanteam heeft een jarenlange ervaring in het implementeren van Lean Manufacturing. Uiteindelijk besloten 4 specialisten op dit gebied de krachten te bundelen en in 2006 Leanteam te vormen, met inbrenging van de expertise op verschillende deelvlakken van Lean Manufacturing. Deze kennis wordt gebruikt bij de Lean Manufacturing Trainingen die Leanteam verzorgt

Schrijf nu in voor een Lean Manufacturing Training bij Leanteam

Leanteam verzorgt de Lean Manufacturing Trainingen uitsluitend In-company. Dat zorgt er voor, dat de kennis direct wordt toegepast op de eigen bedrijfs- of organisatieomgeving. De effectiviteit van de Training Lean Manufacturing wordt zo als hoogste beoordeeld. Voor een Lean Manufacturing Training kun je ons een mail sturen via [email protected] . Of je kunt ons rechtstreeks bellen via 040-2515159. Meer informatie is te vinden op www.leanteam.nl

 

 

Select your currency
EUR Euro
0

Your Cart

Menu