| LeanTeam | Founders van QRM

QRM Simulatiespel - | LeanTeam | Founders van QRM

Masterclass Trainer

De training wordt gegeven door Hans Gerrese

Workshop Overzicht

De QRM Simulatiegame is speciaal ontwikkeld door Leanteam om u kennis te laten maken met QRM in de praktijk.

In de game wordt een vergelijking gemaakt tussen een organisatie op de traditionele manier, en een organisatie die op de QRM manier werkt.

  • In de workshop zullen we eerst een aantal vliegtuigen maken volgens de aloude inrichting in functionele afdelingen. Er worden standaard vliegtuigen gemaakt, die een bepaalde doorlooptijd hebben, en we houden natuurlijk rekening met de kosten als we inkopen, en de expeditie verzorgen.

 

  • Vervolgens zullen we aan de hand van de principes van QRM de organisatie herinrichten. En dat is nodig, want de variatie neemt toe klantspecifieke orders komen aan bod, en de doorlooptijden per order beginnen te varieren. Toch zul je ervaren, dat als je de principes van QRM toepast, niet alleen de orders sneller door de organisatie gaan, maar dat de variatie eveneens wordt geabsorbeerd. Het eindresultaat (ook financieel) zullen we samen bepalen

QRM Simulatiespel is dé methode om te ervaren wat QRM voor jouw organisatie kan betekenen

Met het QRM simulatiespel laten we je op een proefondervindelijke manier ervaren wat het verschil is tussen een traditionele, functioneel ingerichte organisatie, en een QRM Organisatie. Door zelf deel uit te maken van het orderproces van een vliegtuigfabrikant ervaar aan den lijve, wat het verschil is tussen de twee. Het voordeel van een simulatiespel is, dat we een werkelijke fabriek nabootsen. De theorie wordt praktisch gemaakt.

Het simulatiespel wordt ook gekoppeld aan financiele resultaten. De uitkomsten van het spel hebben een zekere waarde, en ook de keuzes die we tijdens het spel maken hebben invloed op het uiteindelijke resultaat. Zo bootsen we zo natuurgetrouw een echte organisatie na.

QRM Game Video

Waar en wanneer?

De eerstvolgende QRM Simulatiespel workshop is nog niet ingepland. Houd hiervoor onze mailings in de gaten.

Plaats:  De workshop wordt gegeven in ons trainingscentrum in Eindhoven, Waldeck Pyrmontstraat 1 (unit 15), gebouw 8844

 

Kosten: € 195,- per persoon

Titel

Schrijf je in voor een van onze opleidingen en word een QRM

specialist!

Select your currency
EUR Euro
0

Your Cart

Menu