QRM by Leanteam

Quick Response Manufacturing (QRM) by Leanteam

QRM is een bedrijfskundige tool om zowel de doorlooptijd drastisch te verkorten als medewerkers duurzaam inzetbaar te maken. Doordat veel processen in bedrijven door de tijd heen log en complex zijn geworden, duren deze nodeloos lang en kosten zij onnodig veel geld.
Leanteam is kritisch op hoe processen zijn ingericht en focust zich daarbij volledig op het reduceren van wachttijden in de processen. Tijdwinst is uiteindelijk waar het om gaat.

Met QRM verkorten bedrijven hun doorlooptijden drastisch, door naast procesoptimalisatie ook medewerkers flexibel en duurzaam in te zetten. Dit heeft de praktijk inmiddels uitgewezen. Om organisaties hun kansen en opbrengsten van doorlooptijdverkorting te laten benutten, helpt Leanteam bij het implementeren van QRM.

Uit jarenlange ervaring en onderzoek weet Leanteam dat het realiseren van Customized QRM Solutions vooral effectief is wanneer het bedrijfsbreed gedragen wordt en iedereen meedoet. QRM is geen werkvloerbenadering. QRM werkt bedrijfsbreed, door haar afdelingsoverstijgende benadering. Of je nu werkt op een planningsafdeling, inkoop, expeditie, verkoop, productie, werkvoorbereiding of zelfs directie, management, financiën, marketing of personeelszaken. Iedereen is nodig om tijd uit de processen te halen om sneller op interne en externe vragen te kunnen reageren.

QRM is een nieuwe strategie die organisatiebreed processen verbetert en medewerkers flexibel inzet. Door middel van een implementatietraject op maat, helpen wij dit nieuwe denken, doen en organiseren te verwezenlijken.

Voorbeeld: zo werkt QRM in de Nederlandse houtsectorWeten wat QRM voor jou kan betekenen? We leren je er graag meer over.
We organiseren vaak QRM Kennismakingsworkshops. Spreek je ons liever persoonlijk en op locatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons door te e-mailen naar [email protected] of te bellen naar 040-2515159.

Dit is hoe wij werken
Het succes van een bedrijf is steeds meer afhankelijk van de wijze waarop het met snelle, complexe veranderingen in de markt omgaat. Leanteam heeft hiervoor speciale verbeter- en ontwikkeltrajecten ontwikkeld.Select your currency
EUR Euro
USD Amerikaanse dollar (USD)
0

Your Cart