LeanTeam | Masters in QRM

Over LeanTeam

LeanTeam implementeert QRM in bedrijven. We maken gebruik van training, consultancy, projectmanagement, interim-management en coaching. Het hangt allemaal af van de behoeften en de inzet van deze bedrijven. Ook implementatie op gedeeltelijke vakgebieden zoals Inkoop, bediening, R & D of Office kan worden gedaan. We maken gebruik van gereedschap van verschillende strategieën om tot een succes te komen.

hans_profiel4-555x694

Hans Gerrese

Partner LeanTeam

Ik was altijd al bezeten van techniek en wilde graag weten hoe iets in elkaar stak en wat bij storingen de oorzaken waren. Ik ben een man van de praktijk en heb destijds door mijn hobby (het onderhouden van voertuigen en motoren) gekozen om aan de HTS autotechniek mijn studie te volgen.

Thomas_profiel-555x694

Thomas Luiten

Partner LeanTeam

Ja, onze economie is oud en wordt steeds ouder, en dat terwijl nieuwe economieën opkomen. Veroudering kunnen we niet tegenhouden, dat hoeven we ook niet te doen. Maar vernieuwing hoeven we ook niet tegen te houden. En daar maak ik me sterk voor.

Eric Hengst

Eric Hengst

Partner LeanTeam

Ik heb een ruime ervaring als leidinggevende in productiebedrijven in diverse branches. Daarin heb ik al snel ervaren, dat het kapitaal van een onderneming zich op de werkvloer bevindt. Als je veranderingen wil doorvoeren is de mens de cruciale factor.

bew_wds5953

Rogier van Oosterhout

Trainer LeanTeam

Enthousiasmerend, confronterend, lerend, en bovenal altijd in beweging en stimulerend. Rogier weet alles van gedrag, en wat voor effect jij hebt op jezelf en op je omgeving. Maar ook hoe je daar het optimale uit kunt halen.

Craig Lowrie

Marketing & Sales LeanTeam

Professioneel opgegroeid in de QRM Kraamkamer van Nederland, Haardenfabrikant Interfocos in Bladel, weet Craig als geen ander wat de effecten van een succesvolle implementatie van QRM zijn. Met zijn native Engels is hij de drijvende kracht achter de E-learning van Leanteam

0,000 items
Menu