LEANTEAM | FOUNDERS VAN QRM

Het lean team...

Even voorstellen

Wie zijn wij?

QRM (Quick Response Manufacturing) is door LeanTeam in 2006 naar Nederland en Europa gehaald. LeanTeam is daarmee met afstand de partij die ervaring heeft met het implementeren van deze strategie in bedrijven. We maken gebruik van training, consultancy, interim-management en coaching. Onze ervaring in veel verschillende branches zorgt voor een doelgerichte aanpak en snel resultaat, terwijl onze dienstverlening altijd op maat is, en afgestemd op de situatie in uw organisatie. We werken vaak in productiebedrijven, maar halen de beste resultaten in de kantoor-omgevingen. Daar vinden we de meeste wachttijden en bovendien is doorlooptijd  op elk proces van toepassing.

Hans Gerrese

Partner LeanTeam

Ik was altijd al bezeten van techniek en wilde graag weten hoe iets in elkaar stak en wat bij storingen de oorzaken waren. Ik ben een man van de praktijk en heb destijds vanuit mijn hobby  de HTS autotechniek afgerond en ben in automotive productiebedrijven aan de slag gegaan. Mijn kracht is om in mijn enthousisasme voor het vak mensen mee te nemen in complexe veranderingen.

Thomas Luiten

Partner LeanTeam

Ja, onze economie is oud en wordt steeds ouder, en dat terwijl nieuwe economieën opkomen. Veroudering kunnen we niet tegenhouden, dat hoeven we ook niet te doen. Maar vernieuwing hoeven we ook niet tegen te houden. En daar maak ik me sterk voor.

Patricia van der Voort

Associate LeanTeam

Veranderen betekent voor mij veranderen op alle niveaus binnen een organisatie. Mensen meenemen in het leren loslaten of juist stimuleren om initiatief te nemen. Eigenaarschap geven, en leren nemen, met als eindresultaat een sterke, flexibele organisatie, waarbij medewerkers zich in hoge mate medeverantwoordelijk voelen. Klaar om in te spelen op de vraag van vandaag!

Rogier van Oosterhout

Associate LeanTeam

Contact maken, mensen met zichzelf en elkaar in verbinding brengen: het loopt als een rode draad door mijn leven en carrière. En ook energie geven én krijgen: het geeft me ontzettend veel voldoening.

Iedereen die rond de jaarwisseling wel eens goede voornemens heeft gemaakt weet het: veranderen is een enórme uitdaging.  Ontwikkelen met een hele organisatie lijkt op die manier al helemáál onbegonnen werk. Maar het is ook zeker niet onmogelijk, zo weet ik uit ervaring. Misschien klinkt “bij de tijd blijven” dan ook een stuk vanzelfsprekender en dichterbij. Want iedereen kan begrijpen dat het fijner werkt en leeft als je met de ontwikkelingen in de tijd kunt meegroeien. De afgelopen jaren begeleidde ik tal van organisaties tijdens soms complexe veranderingstrajecten. Van een eerste ‘stip op de horizon’ en een gedegen analyse, tot een onderbouwd plan van aanpak en de daadwerkelijke implementatie van een nieuwe werkwijze.

Carlon Linders

Associate LeanTeam

Met mijn financiële achtergrond en mijn specialisatie in QRM beschik ik over een unieke combinatie aan kennis. Ik heb een ruime ervaring in productiebedrijven, zowel in het binnenland als het buitenland. Daarnaast heb ik ook als directeur een productiebedrijf geleid en de kentering gemaakt van serieproductie naar klantordergestuurd maken. Met mijn betrokkenheid wil ik organisaties graag helpen klaar te zijn voor de toekomst en te kunnen omgaan met kleine aantallen in hoge variabiliteit.

Coen van den Akker

Associate LeanTeam

Als kind al was ik gefascineerd door techniek en alles wat daarbij komt kijken. Het was dan ook geen verrassing dat ik na de middelbare school voor de HTS koos. Tegelijkertijd kon en kan ik enorm genieten van het contact met mensen, en al snel merkte ik dat ik juist dát aspect enigszins miste in de wereld van de techniek. Uiteindelijk ben ik personeelsmanagement gaan doen en volgde ik (post hbo-)opleidingen op het gebied van technische bedrijfskunde en bedrijfskundig management. 

Tegenwoordig kom ik bij tal van organisaties over de vloer, in uiteenlopende sectoren. Vooral bij industriële ondernemingen voel ik me als een vis in het water.  Zo kan ik in mijn huidige werk beide voorliefdes – mensen én techniek – prima kwijt.

Samenwerking

Leanteam werkt o.a. nauw samen met:

Rajan Suri     www.rajansuri.com

Past2               www.past2.nl

Maatstaff       www.maatstaff.nl

Updaters        www.updaters.nl

Select your currency
EUR Euro
0

Your Cart