| LeanTeam | Founders van QRM

Over LeanTeam - | LeanTeam | Founders van QRM

QRM (Quick Response Manufacturing) is door LeanTeam in 2006 naar Nederland en Europa gehaald. LeanTeam is daarmee met afstand de partij die ervaring heeft met het implementeren van deze strategie in bedrijven. We maken gebruik van training, consultancy, interim-management en coaching. Onze ervaring in veel verschillende branches zorgt voor een doelgerichte aanpak en snel resultaat, terwijl onze dienstverlening altijd op maat is, en afgestemd op de situatie in uw organisatie. We kijken vaak naar productiebedrijven, maar halen de beste resultaten in kantoor-omgevingen. Doorlooptijd is namelijk op elk proces van toepassing.

Hans Gerrese

Partner LeanTeam

Ik was altijd al bezeten van techniek en wilde graag weten hoe iets in elkaar stak en wat bij storingen de oorzaken waren. Ik ben een man van de praktijk en heb destijds door mijn hobby (het onderhouden van voertuigen en motoren) gekozen om aan de HTS autotechniek mijn studie te volgen.

Eric Hengst

Partner LeanTeam

Ik heb een ruime ervaring als leidinggevende in productiebedrijven in diverse branches. Daarin heb ik al snel ervaren, dat het kapitaal van een onderneming zich op de werkvloer bevindt. Als je veranderingen wil doorvoeren is de mens de cruciale factor.

Thomas Luiten

Partner LeanTeam

Ja, onze economie is oud en wordt steeds ouder, en dat terwijl nieuwe economieën opkomen. Veroudering kunnen we niet tegenhouden, dat hoeven we ook niet te doen. Maar vernieuwing hoeven we ook niet tegen te houden. En daar maak ik me sterk voor.

Rogier van Oosterhout

Associate LeanTeam

Contact maken, mensen met zichzelf en elkaar in verbinding brengen: het loopt als een rode draad door mijn leven en carrière. En ook energie geven én krijgen: het geeft me ontzettend veel voldoening.

Iedereen die rond de jaarwisseling wel eens goede voornemens heeft gemaakt weet het: veranderen is een enórme uitdaging. Het vraagt om moed, voorbereiding en doorzettingsvermogen – en zelfs dan heb je nog geen garantie dat je ook daadwerkelijk slaagt in je opzet. Ontwikkelen met een hele organisatie lijkt op die manier al helemáál onbegonnen werk. En inderdaad: veranderen doe je niet zomaar. Maar het is ook zeker niet onmogelijk, zo weet ik uit ervaring. Misschien klinkt “bij de tijd blijven” dan ook een stuk vanzelfsprekender en dichterbij. Want iedereen kan begrijpen dat het fijner werkt en leeft als je met de ontwikkelingen in de tijd kunt meegroeien. Succesvol ontwikkelen staat of valt met draagvlak, enthousiasme en een doordachte en daadkrachtige aanpak. De afgelopen jaren begeleidde ik tal van organisaties tijdens soms complexe veranderingstrajecten. Van een eerste ‘stip op de horizon’ en een gedegen analyse, tot een onderbouwd plan van aanpak en de daadwerkelijke implementatie van een nieuwe werkwijze.

Coen van den Akker

Associate leanteam

Als kind al was ik gefascineerd door techniek en alles wat daarbij komt kijken. Het was dan ook geen verrassing dat ik na de middelbare school voor de HTS koos. Tegelijkertijd kon en kan ik enorm genieten van het contact met mensen, en al snel merkte ik dat ik juist dát aspect enigszins miste in de wereld van de techniek. Uiteindelijk ben ik personeelsmanagement gaan doen en volgde ik (post hbo-)opleidingen op het gebied van technische bedrijfskunde en bedrijfskundig management. Vele ervaringsjaren rijker kan ik stellen dat ik ben doorgegroeid naar een senior trainer/coach als ook consultant die op alle niveaus, zowel in het proces als de mens, het verschil kan maken.

 

Het mooie is: tegenwoordig kom ik bij tal van organisaties over de vloer, in uiteenlopende sectoren. Maar vooral bij industriële ondernemingen voel ik me als een vis in het water. Nog altijd ben ik gefascineerd door bedrijven die mooie dingen maken en die door voortdurende innovatie voorop willen blijven lopen. Zo kan ik in mijn huidige werk beide voorliefdes – mensen én techniek – prima kwijt.

Patricia van der Voort

Associate Leanteam

Veranderen betekent voor mij veranderen op alle niveaus binnen een organisatie. Mensen meenemen in het leren loslaten of juist stimuleren om initiatief te nemen. Eigenaarschap geven, en leren nemen, met als eindresultaat een sterke, flexibele organisatie, waarbij medewerkers zich in hoge mate medeverantwoordelijk voelen. Klaar om in te spelen op de vraag van vandaag!

Select your currency
EUR Euro
0

Your Cart

Menu