LeanTeam | Masters in QRM

Over LeanTeam

LeanTeam implementeert QRM in bedrijven. We maken gebruik van training, consultancy, projectmanagement, interim-management en coaching. Het hangt allemaal af van de behoeften en de inzet van deze bedrijven. Ook implementatie op gedeeltelijke vakgebieden zoals Inkoop, bediening, R & D of Office kan worden gedaan. We maken gebruik van gereedschap van verschillende strategieën om tot een succes te komen.

Hans Gerrese

Partner LeanTeam

Ik was altijd al bezeten van techniek en wilde graag weten hoe iets in elkaar stak en wat bij storingen de oorzaken waren. Ik ben een man van de praktijk en heb destijds door mijn hobby (het onderhouden van voertuigen en motoren) gekozen om aan de HTS autotechniek mijn studie te volgen.

Thomas Luiten

Partner LeanTeam

Ja, onze economie is oud en wordt steeds ouder, en dat terwijl nieuwe economieën opkomen. Veroudering kunnen we niet tegenhouden, dat hoeven we ook niet te doen. Maar vernieuwing hoeven we ook niet tegen te houden. En daar maak ik me sterk voor.

Eric Hengst

Partner LeanTeam

Ik heb een ruime ervaring als leidinggevende in productiebedrijven in diverse branches. Daarin heb ik al snel ervaren, dat het kapitaal van een onderneming zich op de werkvloer bevindt. Als je veranderingen wil doorvoeren is de mens de cruciale factor.

Rogier van Oosterhout

Trainer LeanTeam

Enthousiasmerend, confronterend, lerend, en bovenal altijd in beweging en stimulerend. Rogier weet alles van gedrag, en wat voor effect jij hebt op jezelf en op je omgeving. Maar ook hoe je daar het optimale uit kunt halen.

0

Your Cart

Menu