LEANTEAM | FOUNDERS VAN QRM

QRM Workshops

Naast het implementeren van QRM vervult Leanteam nog een belangrijke rol op het gebied van workshops. Wij doen dit binnen de bedrijven zelf (in company) maar ook d.m.v. open inschrijving. We hebben voor alle niveaus binnen  bedrijven workshops, vanaf mensen op de werkvloer, mensen op kantoor tot managers en directieleden. 

Leanteam

QRM kennisoverdracht

De wereld verandert in hoog tempo.  Iedere ondernemer dient zich te kunnen onderscheiden van hun concurrenten. Dat kan d.m.v. het verbeteren van de snelheid en flexibiliteit van uw organisatie. Hier is kennis van QRM voor nodig, wij kunnen u deze kennis bijbrengen door onze QRM workshops.

Leanteam is vanaf het begin de drijvende kracht achter QRM in Nederland. Het mag dan ook geen verrassing zijn, dat Leanteam ook achter de eerste QRM workshops in Nederland zit. Met de opgedane kennis heeft Leanteam meerdere QRM workshops ontwikkeld, en dat voor verschillende niveaus.
Wij kunnen die kennis op de juiste manier naar u en uw mensen overbrengen en borgen. Met onze jarenlange ervaring heeft Leanteam een zeer effectief programma ontwikkeld.  Op deze manier kunnen we alle niveaus in organisaties bereiken.  

We geven de workshops bij voorkeur bij de bedrijven op locatie (In-Company). Daarnaast beschikt Leanteam uiteraard over een eigen, modern ingerichte, trainingsruimte in Eindhoven waarbij in alle rust op een neutraal terrein kennis kan worden opgedaan.

Ruimte Leanteam voor workshops
Moderne manier van kennisoverdracht bij workshops

Onze aanpak

Moderne manier van kennisoverdracht

Bij een moderne strategie als QRM hoort ook een moderne manier van kennisoverdracht. De schoolse manier met een leraar voor een klas is inmiddels wel achterhaald, deze is niet erg effectief  gebleken en kost bovendien veel (reis)tijd.
Onze QRM workshops doen we in een hybride vorm bestaande uit e-learning modules en live bijeenkomsten. Met de e-learning modules kunnen deelnemers plaats en tijd onafhankelijk kennis tot zich nemen. Vervolgens gaan onze ervaren trainers  met  praktijk voorbeelden uitleggen hoe je de kennis toe kunt passen en wat er hierbij om de hoek komt kijken.

Ons assortiment workshops bestaat standaard uit:  

Verder organiseren we met een bepaalde regelmaat de volgende workshops:

  • QRM assessment
  • QRM & Polca

Schrijf je in voor een van onze QRM workshops en word een QRM specialist!

Leanteam

QRM WORKSHOPS

N

QRM & FINANCE

In deze workshop houden we beide facetten van Finance tegen het licht, natuurlijk door de bril van QRM. Allereerst laten we zien waar de winst van QRM zich bevindt. En we laten zien hoe we met kostprijzen kunnen omgaan. Ten slotte geven we aanwijzingen hoe je op een transparantere manier je financiele model kunt inrichten om de vorderingen van QRM niet in de weg te staan.

TIJD IS GELD
Door uw responstijden aanzienlijk te verminderen,

  • bespaart u kosten
  • verbetert de kwaliteit
  • bent u in staat om veel beter in te spelen op de wensen van de klant.
N

QRM & CULTUUR

In de meeste organisaties wordt vooral de nadruk gelegd op de proces – en structuurinnovatie. Het ontwikkelen van het organisatiegedrag, lees cultuur, blijft hopeloos achterwege!

Samenwerken (dus ook in teams) is geen vanzelfsprekendheid. Je zult dit moeten bespreken, opbouwen en borgen. Zowel aan individueel-, team- als aan leiderschapsgedrag.

Rogier van Oosterhout en Coen van den Akker laten u kennismaken met het belang van de  aanpak van de cultuur bij QRM en welke obstakels u tegen kunt komen.

 

 

Select your currency
EUR Euro
0

Your Cart