LEANTEAM | founders van QRM

e-learning

 

 

Direct toegang tot E-Learning?

Koop een licentie in onze online winkel!

Direct toegang tot onze E-Learning modules? Via onze winkel koopt u makkelijk en snel direct een licentie. U ontvangt uw inloggegevens enkele minuten nadat u afgerekend hebt.

Al een licentie aangeschaft?

Direct toegang tot onze E-Learning modules? Via onderstaande knop kunt u direct inloggen op uw account in uw online omgeving.

Welkom!

Wij geloven dat online leren een belangrijk deel wordt van kennisopbouw in QRM. Het is een vooruitstrevende en dynamische manier van leren, die niet meer is weg te denken uit onze samenleving.

Met de QRM E-Learning opleiding maakt u diepgaand kennis met QRM. We hebben een basis cursus QRM voor werknemers die met QRM in aanraking komen:

  • QRM BASIS WERKVLOER
  • QRM BASIS KANTOOR

Daarnaast hebben we voor  mensen die dieper op de stof willen ingaan een uitgebreide cursus bestaande uit 4 basisconcepten van QRM:

  • Basisconcept 1 DE KRACHT VAN TIJD
  • Basisconcept 2 ORGANISATIESTRUCTUUR
  • Basisconcept 3 SYSTEEMDYNAMICA
  • Basisconcept 4 BEDRIJFSBREDE AANPAK

Hoe werkt het?

Iedere cursus bestaat uit een aantal modules, vergelijkbaar met hoofdstukken. Elke module bestaat dan weer uit een aantal opnames waarin stap voor stap de leerstof wordt behandeld. Iedere module wordt altijd afgesloten met een aantal vragen en/of oefeningen. We testen hiermee uw kennis van de doorlopen stof.

Bij voldoende resultaat op alle vragen en opdrachten over alle modules heen  kunt u een certificaat ontvangen. U legt daarmee de basis voor een vliegende start bij de klassikale Alpha training, of zelfs om een begin te maken met QRM in uw eigen omgeving.

Met dank aan E-Learning, is het mogelijk de cursus te doorlopen in het gemak van uw eigen huis, in uw werkomgeving en zelfs wanneer je onderweg bent door in te loggen op uw smartphone, tablet of laptop.

De start

Wanneer u voor de eerste keer inlogt belandt u in het hoofdmenu (Home). Links in beeld vindt u het menu met alle aangeschafte cursussen.

Wanneer u op de geselecteerde cursus klikt, zullen alle hoofdstukken (modules) aan de linker kant van het scherm verschijnen.

Het doorlopen van de cursus en modules

Per module zijn er een aantal opnames waarin de leerstof wordt uitgelegd. U kunt deze opname altijd stoppen en eventueel herstarten. Sta na elk opname stil bij de aangeboden lesstof en maak aantekening van wat u belangrijk vindt. Klik vervolgens op de volgende moduledeel om naar de volgende instructieopname te gaan. Dit doet u net zo lang totdat u klaar bent met de module.

Het onderbreken van de cursus

Wanneer u de cursus onderbreekt, afsluit en later opnieuw inlogt, is het mogelijk verder te gaan waar u gebleven bent. Alle historie wordt opgeslagen. U kunt de cursus dus onderbreken, maar het blijft onze aanbeveling een module in zijn geheel af te maken.

Controlevragen

In elk blok wordt u gevraagd om een aantal vragen of oefeningen te beantwoorden, voordat u door kunt naar de volgende module. Tenminste 80% van de vragen zullen correct beantwoord moeten worden voordat u verder kunt.

Let op!

In sommige vragen dient u één of meerdere goede antwoorden te kiezen. Lees alle antwoorden dus goed door en beoordeel ze dan allemaal.

Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u terecht bij uw LeanTeam contact.

Uw reis naar erkend QRM-specialist gaat starten: u legt de eerste steen van uw QRM-fundering.

Probeer het zelf

In de onderstaande twee filmpjes krijg je een indruk hoe de E-learning modules werken. Klik op de filmpjes en zie hoe de E-Learning modules van Leanteam zijn opgebouwd.

Let’s get started!

Select your currency
EUR Euro
0

Your Cart