QRM Training

QRM

QRM (Quick Response Manufacturing) is het antwoord op de klantvragen in de markt van vandaag. Met QRM kun je je bedrijf namelijk flexibel en reactief maken, zodat je snel kunt voldoen aan deze vragen. En dan met name als er een grote variatie in de vragen, verzoeken en producten zit. Met QRM verkort je de doorlooptijd van de opdrachten binnen je organisatie en creëer je overzicht en grip op je organisatie

QRM Training

Met een QRM training kun je je medewerkers helpen om de principes van doorlooptijd en flexibiliteit te doorgronden en toe te passen op de eigen werkomgeving en de organisatie. Een training op het gebied van QRM zorgt voor praktische handvatten en toepasbare gereedschappen. De medewerkers in een organisatie leren de kracht van doorlooptijd en het verkorten daarvan.

Leanteam verzorgt QRM Trainingen

Leanteam is vanaf het begin de drijvende kracht achter QRM in Nederland. Het mag dan ook geen verrassing zijn, dat Leanteam ook achter de eerste QRM Trainingen in Nederland zit. Met de opgedane kennis heeft Leanteam meerdere trainingen QRM ontwikkeld, en dat op verschillende niveau’s. We kennen:

  • QRM Intro
  • QRM Basic
  • QRM Practitioner
  • QRM Facilitator
  • QRM Master

Bovendien is er een QRM Training voor management en directie, zodat zij uitstekend in staat zijn om de implementatie van QRM goed te begeleiden.

Naast open inschrijvingen is een training voor QRM ook heel goed in-company uit te voeren. Dan wordt de opgedane kennis ook direct toegepast op jouw specifieke bedrijfssituatie.

Schrijf nu in voor een QRM Training bij Leanteam

Wil je QRM ook over de bühne krijgen in jouw organisatie, dan is het nu mogelijk om je in te schrijven voor een QRM Training bij Leanteam. Daarvoor kun je terecht op onze website www.leanteam.nl via de volgende link. Je kunt ons ook een mail sturen via [email protected] . ten slotte kun je ons ook rechtstreeks bellen via 040-2515159

Select your currency
EUR Euro
0

Your Cart