QRM Workshop

QRM

Quick Response Manufacturing (QRM) is een filosofie die je kunt toepassen als je in een organisatie werkt met opdrachten met grote variatie en kleine oplagen of series. Uit deze beschrijving kun je al direct opmaken dat QRM van toepassing is op organisaties met veel variatie, waar weinig te standaardiseren valt.

QRM Workshop

Een workshop over QRM is één van de methodes om kennis over QRM op een praktische manier op te doen. We nemen de theorie van QRM als uitgangspunt en maken deze inzichtelijk in de workshop. Door middel van oefeningen en opdrachten wordt je duidelijk gemaakt hoe QRM in de praktijk werkt. Een QRM Workshop leidt tot direct toepasbare kennis en gereedschappen.

Leanteam verzorgt QRM Workshops

Leanteam heeft QRM als eerste op de kaart gezet in Nederland, en we hebben dan ook al veel ervaring met het implementeren van QRM in bedrijven en organisaties. Al deze kennis hebben we gebruikt om QRM Workshops op maat te maken. Naast de algemene Workshops over QRM, zoals een introductieworkshop of een QRM-spel, hebben we ook QRM Workshops op specifieke gebieden, waarvan wij ondervonden hebben, dat ze belangrijk zijn voor de implementatie van QRM, of die heel specifiek zijn, en echt een extra waarde toevoegen in het begrijpen van QRM. We noemen als voorbeelden:

  • QRM Assessment
  • QRM & Finance
  • QRM & Cultuur
  • POLCA

Schrijf nu in voor een QRM Workshop bij Leanteam

Op de website www.leanteam.nl is een overzicht te vinden van de komende Workshops over QRM. Hier heb je ook de mogelijkheid om je in te schrijven. Mocht je het van toegevoegde waarde vinden om een specifieke QRM Workshop in jouw organisatie door ons te laten organiseren, dan kan dat altijd. De workshop wordt dan specifiek op jouw bedrijf of organisatie afgestemd. Neem daarvoor contact op met [email protected] of met 040-2515959.

Select your currency
EUR Euro
0

Your Cart