NAJAARSAANBIEDING LEANTEAM

28 september 2017

Door Eric Hengst

Met het oog op het nieuwe jaar is het goed om nu al even stil te staan bij je doelen voor 2018. Ongetwijfeld zullen daar een aantal operationele doelstellingen bij horen, waaronder het verhogen van de efficiency. Misschien weet u al hoe u dat gaat realiseren. Maar voor degenen, die nog niet weten, welke stappen ze willen nemen, heeft Leanteam een aanbieding om je te helpen je koers te bepalen.

Leanteam is vertegenwoordiger van de QRM filosofie. De filosofie, waarbij je inzet op een zo kort mogelijke doorlooptijd van alle taken en processen binnen je organisatie. De opbrengst daarvan is, dat je niet alleen heel flexibel wordt, en snel kunt reageren op vragen van je klant of van de markt (zonder dat je de opdrachten als spoed moet behandelen). Maar ook dat de output van je organisatie met 20 – 30% omhoog gaat, en je tot 30% van je kosten (overhead) kunt besparen.

Aanbieding: Quickscan

Leanteam biedt voor de snelle beslissers een Quickscan aan tegen 50% korting (je eerste besparing)

De Quickscan bestaat uit twee delen:

  • Een Live Job Mapping met vertegenwoordigers uit het hele proces van je organisatie. Hierin wordt op een speelse manier een order gevolgd binnen je organisatie. Wat is de doorlooptijd? Hoe veel overdrachten zijn er? Hoeveel controlepunten? En hoeveel tijd ben je er nu daadwerkelijk mee bezig?

Duur: Één dagdeel

  • Een scan door de specialisten van Leanteam. We maken een rondgang door je organisatie. Spreken met mensen. Doen metingen. En kijken met onze QRM-bril naar wat er gebeurt, en hoe het georganiseerd is.
  • Ten slotte komen we met een rapportje met aanbevelingen.

De Quickscan wordt nu aangeboden voor € 795,- ex. BTW

De voorwaarden:

  • Er zijn slechts 10 Quickscans in de aanbieding beschikbaar!
  • De aanbieding verloopt op 30 oktober 2017
  • De Quickscans worden uitgevoerd in Januari 2018

Reageer dus snel. En maak een goede start in 2018. Stuur een mail naar [email protected] of bel 06-12926591.

Ook interessant

0 Comments

0 reacties

Select your currency
EUR Euro
0

Your Cart