LEANTEAM | FOUNDERS VAN QRM

QRM opleiding

Naast het implementeren van QRM vervult Leanteam nog een belangrijke rol op het gebied van opleiden. Wij doen dit binnen de bedrijven zelf (in company) maar daarnaast ook d.m.v. open inschrijving. We hebben een QRM opleiding voor alle niveau’s binnen  bedrijven, vanaf mensen op de werkvloer, mensen op kantoor tot managers en directieleden. 

Leanteam

QRM kennisoverdracht

De wereld verandert in hoog tempo.  Iedere ondernemer dient zich te kunnen onderscheiden van hun concurrenten. Dat kan d.m.v. het verbeteren van de snelheid en flexibiliteit van uw organisatie. Hier is kennis van QRM voor nodig.

Wij kunnen die kennis op de juiste manier naar u en uw mensen overbrengen en borgen. Met onze jarenlange ervaring heeft Leanteam een zeer effectief programma van QRM opleidingen ontwikkeld. Dit bestaat uit opleidingen, trainingen en workshops. Op deze manier kunnen we alle niveaus in organisaties bereiken.  Ons QRM Master Program ® is  bijvoorbeeeld de afgelopen 10 jaar  doorgegroeid tot de standaard van de Benelux! 

We geven de QRM opleiding bij voorkeur bij de bedrijven op locatie (In company). Daarnaast beschikt Leanteam uiteraard over  een eigen, modern ingericht, opleidingsruimte in Eindhoven.

Locatie van Leanteam waar QRM opleidingen gegeven worden
Moderne manier van kennisoverdracht

Onze aanpak

Moderne manier van kennisoverdracht

Bij een moderne strategie als QRM hoort ook een moderne manier van kennisoverdracht. De schoolse manier met een leraar voor een klas is inmiddles wel achterhaald, deze is niet erg effectief  gebleken en kost bovendien veel (reis)tijd.
Wij brengen kennis over door middel van een hybride vorm bestaande uit e-learning modules en daarnaast ook plenaire bijeenkomsten. Met de elearning modules kunnen deelnemers plaats en tijd onafhankelijk kennis tot zich nemen. Vervolgens gaan onze ervaren trainers  met  praktijk voorbeelden uitleggen hoe je de kennis toe kunt passen en wat erbij  komt kijken.

Schrijf je in voor één van onze QRM opleidingen en word een QRM specialist!

Leanteam

QRM OPLEIDINGEN

N

QRM ALPHA® SPECIALIST

LeanTeam is pionier in QRM en heeft hierin uitgebreide ervaring en kennis opgebouwd. Het is duidelijk geworden dat er op dit gebied te weinig kennis is in de Benelux.

In 2012 heeft Leanteam aan de wieg gestaan van het ‘QRM Management Center’.  Hier worden mensen opgeleid tot gekwalificeerde QRM specialisten (Alpha, Bèta of Gamma).

U creëert uw eigen interne QRM specialist.

Meer informatie

N

QRM BÈTA® SPECIALIST

Na het behalen van de certificering QRM Alpha® Specialist kan men deelnemen aan het volgende niveau: QRM Bèta® Specialist. Dit is een opleiding geënt op het implementeren van QRM in eigen omgeving.

De deelnemer dient aan te kunnen tonen dat hij door het implementeren van QRM een bepaald MCT-getal heeft behaald. Daarnaast dient hij een examen af te leggen waarin de theorie getoetst wordt.

Meer informatie

 

Select your currency
EUR Euro
0

Your Cart