LEANTEAM | FOUNDERS VAN QRM

QRM Trainingen

Naast het implementeren van QRM vervult Leanteam nog een belangrijke rol op het gebied van trainen. Wij verzorgen QRM trainingen binnen de bedrijven zelf (in company) maar ook d.m.v. open inschrijving. We hebben voor alle niveaus binnen  bedrijven QRM trainingen, vanaf mensen op de werkvloer, mensen op kantoor tot managers en directieleden. 

Leanteam

QRM kennisoverdracht

De wereld verandert in hoog tempo.  Iedere ondernemer dient zich te kunnen onderscheiden van hun concurrenten. Dat kan d.m.v. het verbeteren van de snelheid en flexibiliteit van uw organisatie. Hier is kennis van QRM voor nodig, wij kunnen u deze kennis bijbrengen door onze QRM trainingen.

Leanteam is vanaf het begin de drijvende kracht achter QRM in Nederland. Het mag dan ook geen verrassing zijn, dat Leanteam ook achter de eerste QRM trainingen in Nederland zit. Met de opgedane kennis heeft Leanteam meerdere QRM trainingen ontwikkeld, en dat op verschillende niveaus.

Wij kunnen die kennis op de juiste manier naar u en uw mensen overbrengen en borgen. Met onze jarenlange ervaring heeft Leanteam een zeer effectief programma ontwikkeld. Dit bestaat uit trainingen en workshops. Op deze manier kunnen we alle niveaus in organisaties bereiken.  Ons QRM Master Program ® is de afgelopen 10 jaar niet voor niets doorgegroeid tot de standaard van de Benelux! 

We geven de trainingen bij voorkeur bij de bedrijven op locatie (In-Company). Daarnaast beschikt Leanteam uiteraard over een eigen, modern ingerichte, trainingsruimte in Eindhoven waarbij in alle rust op een neutraal terrein kennis kan worden opgedaan.

Ruimte voor QRM Trainingen
Moderne manier van kennisoverdracht

Onze aanpak

Moderne manier van kennisoverdracht

Bij een moderne strategie als QRM hoort ook een moderne manier van kennisoverdracht. De schoolse manier met een leraar voor een klas is inmiddels wel achterhaald, deze is niet erg effectief  gebleken en kost bovendien veel (reis)tijd.
Onze QRM trainingen doen we in een hybride vorm bestaande uit e-learning modules en live bijeenkomsten. Met de e-learning modules kunnen deelnemers plaats en tijd onafhankelijk kennis tot zich nemen. Vervolgens gaan onze ervaren trainers  met  praktijk voorbeelden uitleggen hoe je de kennis toe kunt passen en wat er hierbij om de hoek komt kijken.

Ons assortiment trainingen bestaat uit een mix van opleidingen en workshops:

Schrijf je in voor een van onze QRM trainingen en word een QRM specialist!

Leanteam

QRM TRAININGEN

N

QRM ALPHA® SPECIALIST

LeanTeam is pionier in QRM en heeft hierin uitgebreide ervaring en kennis opgebouwd. Het is duidelijk geworden dat er op dit gebied te weinig kennis is in de Benelux.

In 2012 heeft Leanteam aan de wieg gestaan van het ‘QRM Management Center’.  Hier worden mensen opgeleid tot gekwalificeerde QRM specialisten (Alpha, Bèta of Gamma).

U creëert uw eigen interne QRM specialist.

Meer informatie

N

QRM BETA® SPECIALIST

Na het behalen van de certificering QRM Alpha® Specialist kan men deelnemen aan het volgende niveau: QRM Bèta® Specialist. Dit is een opleiding geënt op het implementeren van QRM in eigen omgeving.

De deelnemer dient aan te kunnen tonen dat hij door het implementeren van QRM een bepaald MCT-getal heeft behaald. Daarnaast dient hij een examen af te leggen waarin de theorie getoetst wordt.

Meer informatie

 

Select your currency
EUR Euro
0

Your Cart